Dieren ter bemiddeling

In voorkomende gevallen kan De Hazenberg bemiddelen bij het herplaatsen van uw huisdier.

Hierbij hanteren we de volgende regels:

  • Wij bemiddelen uitsluitend bij herplaatsing van een hond of kat, die als huisdier wordt gehouden.
  • Plaatsing op de website vindt alleen na overleg met en goedkeuring van medewerkers van De Hazenberg plaats.
  • Uw informatie wordt geplaatst zoals aangeboden, maar De Hazenberg is nimmer verantwoordelijk voor de inhoud ervan.
  • Bemiddeling mag geen verkoop van huisdieren inhouden.
  • De informatie wordt verwijderd na bericht van herplaatsing en automatisch, vier weken na plaatsing op de website.
  • De Hazenberg aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid, voor welk gevolg dan ook, bij of na een herplaatsing.

   

Dit is Sasja. Ze is een Mechelse herder geboren op 31 januari 2018. Gechipt, in bezit van paspoort en afgelopen zomer is ze gesteriliseerd.

In verband met allergie hebben we Sasja er niet aan gewend om binnen te wonen. Nu de winter aanbreekt hebben we er toch meer last van dan we dachten, dat zij buiten moet blijven en wij lekker binnen zitten. Daarbij komt dat onze zoon, van wie de hond eigenlijk is, tobt met zijn knieën waardoor het uitlaten een dingetje is. Sasja vind het geweldig om met andere honden te spelen, zo proberen we elke dag met haar naar een losloopgebied te gaan waar ze vriendjes en vriendinnetjes kan ontmoeten. Sasja wil graag achter poezen en konijnen aan, ze is daarin goed te corrigeren maar je moet wel alert zijn! Wij zoeken een huisje voor Sasja waar ze het beter heeft dan bij ons, waar ze veel aandacht krijgt en ze haar energie kwijt kan. Ze heeft wel duidelijk leiderschap nodig, dus als je goed bent met honden en je hebt de ruimte en de tijd voor haar heb je een gouden hondje. We doen haar met spijt en verdriet weg en daarom hoeven we ook niet veel voor haar te hebben als we maar zeker weten dat ze een warm, blijvend thuis krijgt.
Bij interesse kunt U contact opnemen met Jantine van Barneveld. 06-28547636

Help ons >>

In het zonnetje hond

In het zonnetje Kat