Dieren ter bemiddeling

In voorkomende gevallen kan De Hazenberg bemiddelen bij het herplaatsen van uw huisdier.

Hierbij hanteren we de volgende regels:

  • Wij bemiddelen uitsluitend bij herplaatsing van een hond of kat, die als huisdier wordt gehouden.
  • Plaatsing op de website vindt alleen na overleg met en goedkeuring van medewerkers van De Hazenberg plaats.
  • Uw informatie wordt geplaatst zoals aangeboden, maar De Hazenberg is nimmer verantwoordelijk voor de inhoud ervan.
  • Bemiddeling mag geen verkoop van huisdieren inhouden.
  • De informatie wordt verwijderd na bericht van herplaatsing en automatisch, vier weken na plaatsing op de website.
  • De Hazenberg aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid, voor welk gevolg dan ook, bij of na een herplaatsing.

   

Dit is Tijger en op zoek naar een ‘buitenhuis’

Tijger is als kitten van 3 weken bij mevrouw komen wonen. In het begin was hij vriendjes met een grote kater, deze was Tijger de baas. Toen deze echter overleed, nam Tijger zijn rol over. Deze man is erg gericht op zijn eten, daarom kon hij in het begin mevrouw ook wel eens aanvallen als zij niet snel genoeg was met eten geven. Toch vraagt Tijger op zijn manier ook om aandacht en kan hij erg lief zijn. Door omstandigheden kan mevrouw (zijn baasje) niet meer voor hem zorgen. Dit doet mevrouw veel verdriet.

Tijger zwerft graag rond en kan soms weken weg zijn, hij is dus duidelijk geen binnen kat. Hij is het beste op zijn plek op een boerderij, want hij is een uitstekende muizenvanger.

Wie interesse heeft in deze mooie rode man, kan een mail naar ons sturen, dan brengen wij U in contact met mevrouw.

   

Snoet (circa 8 jaar) zoekt een nieuw baasje.

Door ernstige allergieën die de kop hebben opgestoken bij het baasje en kinderen die hier ook last van hebben, is het niet meer mogelijk om haar te houden.
Snoet is een lapje, dus een pittige dame. Ze is graag buiten en op zichzelf. Ze vindt het fijn om aangehaald te worden maar het is geen knuffelkat en niet geschikt voor gezinnen met kleine kinderen of honden.
Helaas heeft ze net als één van de baasjes ook een allergie. Dit steekt vooral in het voorjaar de kop op. Dan krijgt ze jeuk en gaat ze likken en krijgt ze kale plekken op haar buik en pootje. Ze moet hiervoor dan ook naar de dierenarts om een prikje te halen. Ze krijgt deze gemiddeld 1 tot 2 keer per jaar. Een overzicht van haar bezoekjes aan de dierenarts is beschikbaar. Ze is gechipt en gesteriliseerd.
We hopen dat er een echte kattenliefhebber is die graag haar nieuwe baasje wil worden.

Als u dat bent kunt u contact opnemen met Laura van de Rijke via lvdrijke@ziggo.nl.

   

Hallo lieve lezers,

Dit is Snoopy, hij is ongeveer 15 jaar en is een echte buitenkat. Hij woonde bij een vrouw in de tuin en wilde niet binnen komen, waarschijnlijk door de drukke honden. Mevrouw gaat nu verhuizen en heeft dan geen tuin meer, dus kan Snoopy niet mee, want binnenhouden is geen optie voor hem. Daar achterlaten is ook geen optie, dus zijn mevrouw en haar dochter op zoek naar een plekje voor hem. Snoopy is een man op leeftijd, erg lief en is dol op knuffelen. Hij leefde daar dus in de tuin en had zijn eigen luie stoel. Misschien als er iemand is die geen andere dieren heeft, dat hij wel binnen wil komen, hij kan daar vast nog wel aan wennen, maar dus niet aan de drukke honden. Wie van U die dit leest heeft een plekje voor deze lieverd en wil hem zijn laatste jaren bij U in de tuin en misschien zelfs in huis laten slijten. Bij interesse kunt U contact met ons opnemen, via de mail of bellen, dan brengen wij U in contact met de mensen waar hij nu woont.

Help ons >>

In het zonnetje hond

In het zonnetje Kat