Wij werken op afspraak om bij onze dieren te komen kijken. Dit kan telefonisch of via de mail.

Benji is een kruising tussen een Rottweiler en een Labrador. Is een reu en geboren op 16/10/2021

Benji heeft bij een wat oudere meneer gewoond waar hij veel liefde en aandacht kreeg! Maar benji werd groter en bleek veel te sterk te zijn voor meneer, dus het wandelen lukte niet meer.
Hij is inderdaad super sterk en trekt vreselijk aan de riem. Wij denken dat dit met training en consequent zijn er nog wel uit te krijgen is. Hij is geen kinderen gewend maar de kinderen die meneer op straat tegen kwam was Benji lief voor. Maar omdat hij vrij lomp is herplaatsen wij hem niet bij kleine kinderen. Deze mooie grote hond mocht bij meneer in bed slapen of op een kussen in de slaapkamer. Ook een paar uurtjes alleen zijn heeft Benji geen moeite mee en gaat dan lekker liggen slapen. Benji kwam niet veel in contact met andere honden en op katten reageerde hij best wat fel. Hij vind het ook niet erg fijn als je bij zijn voerbak komt of iets uit zijn bek wil halen(bijv balletje of botje). Deze grote mooierd heeft een consequente baas nodig die hem zijn beweging kan geven en hem het trekken aan de riem kan afleren zodat het lopen een stuk leuker word.
Meneer omschreef Benji verder als een super lieve enthousiaste hond, en zo zien wij hem ook! Wie geeft deze sterke lompe lieverd een nieuw thuis!!!

Help ons >>

In het zonnetje hond