Dit is onze lieve Bobbie, een gecastreerde kater van 16 jaar. Hij zit sinds zijn baasje overleed, februari 2019, bij ons, Stichting Beertje (www.stichtingbeertje.com). Stichting Beertje verzorgt 10 katten in de laatste levensfase. En aangezien Bobbie alleen woonde met zijn baasje, zij waren twee handen op een buik, kunt u zich voorstellen dat hij erg moest wennen toen hij bij ons kwam wonen.

We weten inmiddels veel over deze lieverd, maar natuurlijk ook veel nog niet. Wat we zeker weten is dat, als Bobbie gewend is, hij een reuze lieverd is én héél veel dingen spannend vindt. Met name door dat laatste heeft het ook een behoorlijke poos geduurd voordat hij zich hier thuis begon te voelen, zeker met de veranderingen die bij het leven in een kattenopvang horen. Denk b.v. aan het wisselen van de samenstelling van de poezenbewoners en de veranderingen die daar bij horen. Dat zijn nou juist de dingen die Bobbie onzeker maken en dan wil hij nog wel eens plassen/sproeien waar het niet zou moeten. Dat is voor hem én zijn baasjes natuurlijk niet fijn.

Ook voor Bobbie willen wij graag een fijne laatste levensfase dus willen wij het liefst een nieuw huisje zoeken voor deze kanjer. Zonder andere dieren en met één of twee rustige mensen. Mensen die zelf ook niet houden van een zoete inval de hele week en die het heerlijk vinden om samen met deze man wat rond te tuttelen. Bobbie is namelijk na gewenning dol op ‘zijn’ mensen. Lekker van alles beleven en wat rondstruinen in een afgezette tuin staat ook hoog op zijn verlanglijstje.

Heel belangrijk voor Bobbie is dat zijn nieuwe baasje het snapt, én zich er niet druk over maakt, als hij eens een ongelukje heeft doordat er teveel spannende dingen om hem heen gebeuren. Wij verwachten dat dat, in een rustige omgeving en met voldoende plekjes om zich af en toe terug te trekken en tijd om te wennen, amper of niet zal gebeuren.

Bobbie heeft recent een complete gezondheidscheck gehad. Er waren geen bijzonderheden. Alhoewel? Deze mooie man moet wel “iets” afvallen.
Denkt U dat U Bobbie een ideaal plekje kan geven, neem dan contact op met ons via info@stichtingbeertje.com.
PS. Bobbie vraagt of U wel alvast al die poezenspeeltjes met geurtjes wilt weghalen, daar houdt hij helemaal niet van.

In het zonnetje hond