Chloë verblijft niet in ons asiel, wij bemiddelen alleen. Contactgegevens vind u onderaan het bericht!

NIEUW MANDJE GEZOCHT VOOR HERDERPUP!!

Chloë (spreek je uit als: ‘Klowie’) is een 13 maanden oude teef. Ze is een erg lieve hond met een speels karakter. Aandacht is zij dol op. Kan goed met andere honden en is lief tegen/bij kinderen.

Chloë is geboren in Griekenland en woont sinds 23 april 2023 bij ons thuis. Ze is een herdershond gekruist met een Podenco. Chloë is gechipt, geënt en altijd netjes ontwormd. Ze is naar puppycursussen geweest en heeft deze succesvol afgerond. Chloë is zindelijk, maar nog niet gesteriliseerd. Op advies van de dierenarts wachten we daarmee totdat zij voor het eerst loops is geweest. Dit zullen dan ook de enige kosten zijn voor de nieuwe eigenaar.

Reden van herplaatsing: na meerdere malen geprobeerd te hebben kan Chloë helaas niet met onze katten overweg. Onze katten hebben op dit moment geen leven.

Chloë heeft, omdat ze vroeger in een hele groep moesten eten, voernijd. Dat betekent dat zij haar eten verdedigt. Inmiddels eet ze samen met onze labrador zonder problemen, maar het is wel iets wat wij graag willen melden.

Voor meer informatie mag je contact opnemen met de bazin van Chloë.

T: 0617072176

E: mariannevw@live.nl

In het zonnetje hond