Vanwege het Coronavirus werken wij op afspraak om bij onze dieren te komen kijken.
Dit kan telefonisch of via de mail.

LET OP! LARRY ZIT NIET BIJ ONS IN HET ASIEL MAAR NOG BIJ ZIJN BAASJE THUIS!

GEZOCHT MANNELIJKE RUSTIGE 50-60ER, MET VRIJSTAANDE WONING.

Larry is een Cocker Spaniel uit Bulgarije. Hij is 8 jr. (geschatte geboortedatum 3-2013) Hij is al enige tijd op zoek naar een rustige mannelijke baas. Iemand die niet een gespannen of druk type is en een zachte stem heeft. U bent 50-60er wat wij de beste match voor Larry vinden.

Larry is sinds zomer 2020 in Nederland. Hij had een adoptant maar dat bleek niet de juiste match voor Larry en dus is hij al weer een tijd op zoek. Hij hecht zich erg aan een rustige mannelijke verzorger van in de 50. Voor een rustige man in die leeftijdsgroep heeft Larry zeer veel respect en hij is dan ook dol op een dergelijke baas. Mogelijk mist hij nog een baas uit het verleden die voldeed aan dit profiel. Hij zoekt een rustig thuis bij een man alleen die niet snel zijn stem verheft en graag een trouwe hond als zijn maatje heeft. Samen van alles ondernemen, en ook samen gezellig thuis. Larry kruipt graag op schoot of tegen zijn baas aan. Gespannenheid, luide stemmen, luid gelach, boosheid speelt Larry direct op in. Daarom is een rustige man de beste match voor hem. Volgens Larry is een gespannen mens een onbetrouwbaar mens en dat is zo denken wij iets uit zijn verleden wat hij mee gemaakt heeft. Larry is super zindelijk en als hij heel nodig moet gaat hij blaffen. Hij geeft het dus goed aan mocht hij tussendoor toch nog onverwacht naar buiten moeten maar hij is gewend aan 3 wandelingen per dag. Als hij veel gegeten heeft is een 4e wandeling voor het slapen gaan beter. Hij loopt perfect aan de riem. Zonder trekken en zonder angsten voor dingen buiten. Honden kan hij soms een beetje naar blaffen maar over het algemeen is hij niet echt storend. Hij houd niet van andere honden dus het is geen hond om bewust met andere hondjes kennis te laten maken. Hij is uitstekend met katten, kijkt hier totaal niet naar. Doordat Larry gewend is geweest met alles wat op tafel staat mee te mogen delen is het verstandig hem een likmat of ijsklont houders met smeerworst of pindakaas te geven in een bench terwijl u eet. Larry is namelijk erg gericht op mensen eten en laat zich niet graag weg duwen. Door vermoedelijk iets wat in het verleden gebeurd is heeft hij een soort angst ontwikkeld voor het aanhaken van een riem aan zijn halsband. We raden aan altijd een riem aangehaakt te houden in huis zodat u op die manier niet de riem aan hoeft te haken iedere keer. Hij slaapt graag in een bench in de slaapkamer.

Larry kan inmiddels 3 uur alleen blijven met de radio aan en zolang er geen prikkels zijn maar zal mogelijk hierin wel een terugval krijgen in een nieuwe omgeving. We zoeken voor hem een thuis in een vrijstaande woning om overlast van eventueel geblaf of gehuil voor buren te voorkomen. Hij kan los uitgelaten worden op veilige plekken en komt direct zodra je zijn naam roept of fluit. Hij vangt graag de bal hoewel hij hem niet terug brengt. Larry is gecastreerd, ingeënt, gechipt, en heeft een paspoort.

Larry verblijft bij zijn baasje. Bij belangstelling kunt U contact krijgen via cdejong36@gmail.com

of 06-48899124

Help ons >>

In het zonnetje hond