Wij werken op afspraak om bij onze dieren te komen kijken. Dit kan telefonisch of via de mail.

Nox is een kruising Duitse Herder reu gecastreerd en is geboren op 27-03-22.

Nox is afgestaan omdat het in huis niet ging met de labrador reu die al 14 was. Buiten was het geen probleem maar binnen was het knokken.
Dit lag aan Nox en was de Labrador gewoon de baas. Mensen hadden ook nog een teefje van 5 jaar en dat ging wel goed met Nox. Toch herplaatsen wij Nox niet bij een andere hond omdat wij denken dat als hij alleen ergens zit hij veel beter tot zijn recht komt. Mensen hadden een kleinkind van 3 jaar en dat ging goed. Nox is wel erg lomp en sprong de kleine nog weleens omver. Dus daarom herplaatsen we hem liever in een gezin met wat grotere kinderen vanaf 12 jaar. Katten gaat hij achteraan dus plaatsen hem ook niet in een huis waar katten leven. Nox is echt een lieverd en ook wel een aandachtvrager dus wordt heel graag geaaid. In het begin is hij tegenover mensen echt onzeker en moet je hem lijmen met iets lekkers Maar heb je dat overwonnen dan is het zwaan kleef aan en ben je de grootste vrienden met hem. Alleen in huis zijn is ook geen probleem maar mensen lieten hem nooit langer dan 4 uur alleen! Nox ging dan lekker op zijn kussen in de woonkamer liggen pitten. Nox had wat baknijd maar dat hebben de mensen opgelost door hem netjes te laten zitten voor hij zijn eten krijgt, staat het eten op de grond dan kreeg hij het commando vrij en gaat dan rustig eten. Met speeltjes en botjes is hij ook wel wat bezitterig en laat ze niet zomaar afpakken en kan dan ook nog wat gaan grommen. Mensen ruilden bijvoorbeeld het speeltje met een koekje en dat ging goed. Wat wij zoeken voor Nox is een consequente baas, het liefst iemand die al wat ervaring heeft met honden. Nox is nog heel veel te leren en luistert goed en doet ook graag wat voor een beloning.
Iemand die dit leest en denkt dit is de juiste hond voor mij, reageer dan op deze lieverd. Want met de juiste benadering krijg je een super lieve, trouwe kameraad in huis!

In het zonnetje hond