Peanuts verblijft niet in ons asiel, wij bemiddelen alleen. Contactgegevens vind u onderaan het bericht!

Peanuts is een lieve, enthousiaste, jonge hond. Hij maakt heel graag contact met mensen en andere dieren. Peanuts benadert de wereld met een enthousiaste blik en is eigenlijk altijd vrolijk en blij. Het is echt een grappenmaker en we moeten regelmatig heel hard om hem lachen. Peanuts is 59 cm schoft hoogte en 19 kilo zwaar. Hij valt tussen een middelgrote en een grote hond in.

In de aanwezigheid van andere hondjes is Peanuts op zijn best, dit is hij ook gewend vanuit de kennel waar hij vandaan komt. Het zou voor hem dus ook het beste zijn om in een gezin te komen waar een andere hond is waarmee hij kan spelen. Hij speelt ook heel graag met jou maar hij kan daar soms erg enthousiast in zijn.

Het ideale baasje voor Peanuts houdt ervan om lange wandelingen met hem te maken waar hij los kan. Peanuts luistert goed als je hem beloont met snoepjes, zo kan hij goed zitten, liggen, poot en komt hij meestal wel terug als je hem buiten roept. Hij kan wel eens een bui hebben dat hij wat minder snel komt, maar dit is vooral uit enthousiasme en is te verwachten bij zijn leeftijd. Peanuts heeft een baasje nodig die echt een maatje is voor hem en veel tijd heeft om met hem te besteden. Een groot gezin met andere diertjes en een leuke tuin zou ook goed bij hem passen. Peanuts speelt heel leuk met de kat die we nu in huis hebben en kan ook goed met kinderen omgaan. Soms moet hij hierin begrensd worden, maar vals of lelijk heeft hij nog nooit gedaan.

Peanuts is niet het hondje voor jou als je een hele drukke baan hebt of als je behoefte hebt aan veel rust in huis, anders moet je de ruimte hebt om hem even naar buiten te laten. Peanuts vraagt wel veel aandacht van zijn baasjes maar hij maakt het goed met veel liefde.

Bij interesse graag telefonisch contact: 06-13615447

In het zonnetje hond