Wij werken op afspraak om bij onze dieren te komen kijken. Dit kan telefonisch of via de mail.

Skip is een middelslag reu(gecastreerd) en is geboren op 20-06-19

Skip komt officieel uit Spanje maar is hier in Nederland herplaats. Mevr moest Skip afstaan wegens artrose in haar handen en zo is hij bij ons terecht gekomen.
Skip is een energieke leuke hond die veel beweging nodig heeft. Hij is gek op balletjes en stokken en rent daar graag achteraan. Skip is een beetje pesterig naar andere honden toe, als andere honden voor hem weg rennen gaat hij ze opjagen en dat vinden de meeste honden eng. Hij doet ze niks maar maakt overal een spel van. Ook achter katten gaat hij aan dus wij denken dat Skip het best tot zijn recht komt bij mensen zonder andere huisdieren. Vorige eigenaar woonde rustig en wij herplaatsen hem ook liever in een rustige omgeving, want denken dat hij in een stad teveel prikkels krijgt. Skip kan wel een aantal uurtjes alleen thuis zijn en ging dan rustig in zijn bench liggen. Kleine kinderen is Skip niet mee opgegroeid maar kinderen vanaf een jaar of 12 moet geen probleem zijn. Qua luisteren is hij wat eigenwijs en doet een beetje waar hij zelf zin in heeft, dus een gehoorzaamheidscursus raden wij wel aan. Trekken aan de riem doet hij ook erg maar met geduld is dat nog goed trainbaar.
Wat wij zoeken voor deze knul is een gezin of stel die graag van wandelen houden en deze energieke leukerd een stabiele niet al te drukke plek kunnen aanbieden.
Dus heeft u interesse in deze vrolijke eigenwijs mail dan gerust!

In het zonnetje hond