Vanwege het Coronavirus werken wij op afspraak om bij onze dieren te komen kijken.
Dit kan telefonisch of via de mail.

Sultan is een gecastreerde Labrador reu en is geboren op 01-01-13.

Sultan is bij ons in het asiel terecht gekomen omdat zijn bazinnetje is overleden. Zijn bazinnetje was een oudere dame die niet veel weg ging, dus daarom kan Sultan heel slecht alleen zijn en sloopt dan spullen bij het alleen zijn. ’s Nachts sliep Sultan dan ook altijd in de bench!! Katten is hij niet gewend maar reageerde er buiten niet fel op en met zijn soortgenoten gaat hij heel goed om. Van kleine kinderen wordt Sultan nerveus, die zijn te druk voor hem. Tegenover volwassenen is hij heel lief maar kijkt eerst wel de kat uit de boom, en dat heeft hij vooral bij mannen. Wat wij zoeken voor deze lieve Lab, zijn mensen met veel tijd en geduld en die ervan houden de hond overal mee naar toe te nemen, want het sloopgedrag van dit mannetje is echt wel ernstig. Dus, bent u degene die hem dit kan bieden, neem dan gerust contact met ons op, want wij gunnen deze lieve lobbes nog een aantal mooie jaren.

Update Sultan 07-07-2021

Onze Sultan heeft een week of 3 mogen wonen bij een gezin met een andere labrador samen. Hij deed het daar heel goed, maar Sultan blijkt nogal bezitterig te zijn met speeltjes en botjes en daar kregen de 2 dan mot over. Sultan liet niet toe dat de andere hond dan in de buurt kwam als hij iets had en dat werd dan even ruzie. Voor de rest konden de 2 honden het prima met elkaar vinden! Mensen hebben toch besloten om Sultan weer naar het asiel terug te brengen omdat de andere hond er wel een beetje angstig van werd.
Bij eerste eigenaar zou Sultan heel slecht alleen hebben kunnen zijn, maar bij het laatste gezin ging dat prima en Sultan heeft in die 3 weken waarbij hij ook weleens alleen was (was wel andere hond in huis) niets gesloopt en ook niet geblaft bij het alleen zijn.

Help ons >>

In het zonnetje hond