Vanwege het Coronavirus werken wij op afspraak om bij onze dieren te komen kijken.
Dit kan telefonisch of via de mail.

LET OP! TOMMY ZIT NIET IN ONS ASIEL MAAR IS NOG BIJ ZIJN BAASJE THUIS.

Mijn naam is Tommy en ik ben begin 2020 gevonden in een recreatiepark, kennelijk ben ik gedumpt, ik weet dat niet precies meer. De dierenarts schatte mijn leeftijd op ongeveer twee jaar. Mijn baasje heeft mij in huis genomen en het echt met mij geprobeerd, maar het klikt niet.
En ik begrijp dat wel want ik ben de hele dag op zoek naar eten dus wat je ook maar laat liggen, het is van mij. Ik verhaar explosief en gebruik elke stoel in huis dus de stofzuiger draait overuren. Als het baasje thuis komt verwelkom ik hem luid miauwend en loop ik rechtstreeks naar de koelkast. Staat het baasje te koken dan draai ik net zo lang om hem heen totdat ik eten krijg en dat gedram houd ik echt heel lang vol. Soms lig ik vlak achter hem in de keuken en staat hij weer eens per ongeluk op mij tenen. Ook loop ik echt hinderlijk voor zijn voeten als hij mijn etensbakje naar het vaste plekje brengt en ook dat gaat vaak mis, dan staat hij weer op mijn tenen. Ik leer dat kennelijk niet af. Je moet dus echt permanent opletten of ik je niet voor de voeten loop, of vlak achter je lig. Okay, ik wil daar geen enkel misverstand over laten bestaan; ik loop je dus voor de voeten en ik heb een obsessie met eten. Mijn bakje eet ik razendsnel leeg en dan kom ik snel weer naar je toe voor nog meer.
Leest het baasje de krant dan zit ik er bovenop, want ik kan moeilijk alleen zijn en ik ben dol op knuffels. Waar het baasje gaat ben ik ook en ik voel dat de ergernis groeit. De buurt is bepaald niet blij met mij want ik tolereer geen enkele andere kat in mijn omgeving, mijn baasje heeft ernstige klachten gehad over heel gemene gevechten en een van de buurtkatten heb ik heel lelijk toegetakeld. Daarnaast jaag ik graag dus ik neem wel eens een trofee, of wat daar van over is, voor je mee naar binnen.
Ik ben een kattenluik gewend en een heel grote tuin, die ook nog eens aan het bos grenst en gelukkig zijn er geen auto’s in de buurt. Het is duidelijk, mijn baasje houdt echt wel van katten, maar ik ben gewoon teveel kat voor hem, te opdringerig, ook voor de buurt. Baasje wordt dan wel eens boos op mij en dat wil hij nu juist niet en hij wordt daar zelf ook verdrietig van. Kortom, het werkt niet tussen ons.
Dus als jij mij begrijpt en mij wilt nemen zoals ik ben, erg aanwezig maar ontzettend lief, dan kom ik heel graag bij jou wonen. Ik ben gecastreerd en gechipt. Oh ja, ik mag alleen naar jou toe als mijn baasje er alle vertrouwen in heeft dat dat ik bij jou kan zijn wie ik ben. Dat is dan wel weer heel lief van hem. Hij denkt dat ik het beste op mijn plaats ben op een beetje afgelegen boerderij, als ik daar genoeg eten krijg en een beetje aandacht gaat het wel goed denk ik. Nou, het is een heel verhaal geworden, maar we kunnen maar beter eerlijk zijn toch?
Mijn baasje is bereikbaar onder nummer: 06-52548809

Help ons >>

In het zonnetje hond